Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågan



Säger du att du älskar mej

För att det är din innersta känsla

Eller är det en (o)vana

I värsta fall

En skräck för att vara ensam…




Fri vers av LassO
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-27 18:28



Bookmark and Share


  RogerIvan
Man undrar ju ibland
Också undrar man varför man undrar
Ibland ser man att man själv blir undrad...
2008-06-27

  anits VIP
I bland så kan man
undra
2008-06-27
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO