Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken sanning



Jag sväljer min stolthet
klär av mig naken
blottar min åtrå
och slingrar runt ditt hus
om natten.

Jag spelar hartsfiol
i ylande frekvenser
av längtan
upp mot månen
in mot dig.

Jag äts upp av knott
lika hungriga som jag
Lika trånande som du
där du stryker dig emot mig
genom porösa väggar.

Väggar av år
och grånade hår
tapetserade av
moralpannkakssmet
Släpp in mig då!








Fri vers av Thirre
Läst 673 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-12 14:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En härlig längtan garnerad med "moralpannkakssmet" (fantastiskt ord!).
2019-01-06

  Ronny Berk
en längtanspoesi med nakenheta trånader i månsken och knottsvärmar...ja...
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Thirre
Thirre