Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misslyckad tuffhet



Du är ful sa jag

Och du vart förbannad

Varför

En liten kille vågar inte släppa sin tuffhet
Tillräckligt…
För att kunna säga vad han vill säga
”Du är söt, jag tycker om dej”

Du fattade ju inte
Min ”omskrivning” men
Du kanske gör det nu, om du läser

Jag ville säga så mycket
Känna din hud
Kyssa din mun, som de vuxna gjorde
Med varandra

Hålla din hand och gå tillsammans
Men jag vågade inte
Med många bröder så gör man inte så
Då är stämningen tuffare

Jag ville
Så mycket annat
Men vågade inte….
”Tuffhetens förbannelse”

Så jag sa, ”du är ful”
För jag begrep inte bättre, då
Hoppas jag lärt mej lite
Hoppas jag är tuff nog, att
Vara mej själv…




Fri vers av LassO
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-16 00:13



Bookmark and Share


  Snödroppe
Hmm,, Sött! *ler*
2008-06-16

  RogerIvan
Det är inte alltid så enkelt att säga vad man vill,
så att andra förstår,
vad man vill säga,
egentligen...
2008-06-16

    *Zenobia*
undras hur bröderna gjorde...o hur pappa gjort....o lärt sin son att göra....o hur hans pappa gjort o lärt sin son....

ack ja....when will they ever learn??
2008-06-16

  Larz Gustafsson VIP
Ytterst få är det i denna psykosocialt fascistoida spökstat.
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO