Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märke


Där borta, så körde jag på grund med båten

Sa han

Jaha har du märkt ut platsen

Ja jag har ett märke, i båten…




Fri vers av LassO
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-27 01:10



Bookmark and Share


  anits VIP
Jaha ja......skratt
2008-06-27

    *Zenobia*
haha ;)
2008-06-27
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO