Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför bedömer man så olika i sporter... jag menar, fotboll är inte gentlemannasport längre, de slänger sej hejvilt med...


2-0 målet

2-0 målet

Helt underbart….

Det kan man kalla kämpa mål

Ge dej inte…

Hade det vart hockey hade man lovordat det

Nu säger man fulmål, vilket skitsnack

Det var ett kämpa och vilje mål

Kommentatorer, ta er i röven…




Fri vers av LassO
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-13 11:42



Bookmark and Share


    *Zenobia*
Roland Sandberg snubblade in målen...en fotbollspelare man kommer ihåg... :)
2008-06-13

  anits VIP
Det målet var ett
riktigt kämpa mål
målen behöver inte
vara vackra det är
väl målet i sig som
räknas
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO