Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stoftets sprickor

spån

ett prov av en kontinent
bottnar i dina rötter
och slår rot
i dina blad
berikar
din grönska

Buddha, upplyst
under din förförelse
talar om godhet
med ömkan

smaken är ljuvlig

din spade gräver
djupt
djupare än förutspått
och kontrollen
är
förlorad
bortom intet

ljudlösa spår
i desperation
av ljus.




Fri vers av Aida*
Läst 468 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-13 00:22



Bookmark and Share


  camillala
älskar flytet och färgerna
mums!
2008-06-14

  Aisha VIP
....du har gjort det igen....
ännu en undebar text....
....\"djupare än förutspått
och kontrollen
är
förlorad
bortom intet\"
orden talar till mitt djup...
vackert Aida!
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Aida*
Aida*