Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite bättree

Det skulle varit lätt
jag blundar nu
och du sitter inte här brevid
Och som jag längtat efter dig
mitt hjärtat har släppts av
på väg hit
har minuterna gått förbi
och mina fötter har somnat
och kraften ligger still

Jag blickar ut över stan
jag ser brister
när ljuset släcks
och hur barnen springer
varje morgon dyker ord
in under kaffet som ett hot
och när dagen ljusnat
när bilar lät utan ljud
är det inte troligt
att du behöver mig nu


Det är lättare att vinka farväl
som om det vore ok med ensamheten
när den är som säkrast fastspänd
Trots att vi spelar på samma nivå
är det alltid någon som klagar ändå
bakom rädslan att synas
när någon synar
och när stan är nersläckt
ska hemmet vara en säkerhet

jag önskade mig allt
men du gjorde min dag
lite bättre




Fri vers av daniele
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-13 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele