Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kreme de la kreme

Kremering är det enda som gäller

Efterkrav…. Ja krav från mej

Efterkram, ja alltså, bara de som kramat
Och tycker om, får komma

Fasen för att ligga i en kista
Med trasigt lock
Nock on wood
Nock on brock
It is brooke, like me

Så I en kista med lock
Som gjorts av en stock
Så räcker den ej dock
Om de lägger skopan på
Så kan de gå…
Maskarna får nåt att smaska på

Nej de skiter vi o
Anden går fri
Från brännugnens fasa
När hela världen rasa
Vid min död
Men miljarder har gått förut
Och alla har inte fått de slut
De förtjänat
Nåt som dem förlänat
Av de efterkommande, eller
Inte alls




Fri vers av LassO
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-16 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO