Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kloke sade






ingen har bett om att få leva



endast erhållit gåvan om att försöka







Övriga genrer av AnnaMy
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-13 12:59



Bookmark and Share


  To
Denna text tilltalar mig! Fint skrivet!
2008-07-01

  lodjuret/seglare VIP
en utomordentligt kompetent text

texten får förstås
trenne blomsterkorgar
2008-06-25

  lodjuret/seglare VIP
försöka duger
även om sjön tycks suga
musten ur jaget
2008-06-21

  Lejonhjärtas poesi
Än en gång visdomsord sprungna ur kloka tankar och vi får försöka leva så gott vi kan, vackert så!
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

AnnaMy
AnnaMy