Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett av mina förskolebarn.


Möte.

Efter många år får jag möta ett

av mina "gamla" förskolebarn.

Det är så härligt !!!!!!!!!!!!!!!!!

"Man lär så lever så länge man har elever."




Övriga genrer av Annmargreta
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-13 14:18



Bookmark and Share


  vildvin
ler stort och nickar...
2008-06-14

  * Ammi *
härlig slutkläm!
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta