Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILL eller inte vill, det är frågan..


Jag är med barn, sa hon
Och fadern hissade upp ögonbrynen
Men då ska den jäveln gifta sej med
Röt han i

Så han sa åt sonen nu åker vi och ordnar det här
Förgäves försökte hon säga nåt
Men de var inget som man ville höra
”Han ska gifta sej” röt gubben i

Och, de visade sej att, han ville inget hellre
Han älskade henne, precis som de ska va
Och de gjorde upp saken
Tog en öl och bekräftade uppgörelsen

Men ingen frågade henne…
Vad hon ville, man bara antog att
En tjej som är med barn, absolut VILL
Gifta sej med fadern….

Och det kanske inte alltid passar sej
Att säga, ”jag va bara kåt” eller nåt
Om man är sin fars dotter
Eller om man vill, bevara ”sitt goda namn”




Fri vers av LassO
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-13 17:07



Bookmark and Share


    *Zenobia*
får flickor säga, tänka, göra så??? ;)
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO