Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självklart


Så frågade han sin syster om råd
\"Talade du om att du älskar henne
Hon har det jobbigt nu…\"

Vaddå jag talade om det för flera år sen
Hon borde väl veta det fortfarande
Sa han med förvånat uttryck
”jag säger väl till om jag ändrar mej”..




Fri vers av LassO
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-18 13:22



Bookmark and Share


    *Zenobia*
ja, det kan vara ett himla tjat om det där...håller med dig...men tvärtom... :)
2008-06-18

  Fånga dagen
hehe vad jobbiga ni är vi är ju från venus en helt annan planet
och ni från mars och vi tänker olika :)

mvh Ak
2008-06-18

  RogerIvan
Visst! Fruntimmer tjatar ju om allt hela tiden.
Om och om igen.
Och man vill ju inte vara så.
Har man sagt det en gång så äär det ju så...
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO