Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå Irlands \"nej\" till EU:s nya styressätt....


Politikers bön




Politikers bön

Fader vår, som låter oss bestämma
För vår fanatiska omsorgs skull
Vi som ju förstår allt bättre
Än alla andra
Fräls oss ifrån folkstyre
Irländska påfund med grundlagar
Och annat som hindrar
Likt en galna kosjuka, bland röstboskapen

Bevara oss från folkmakt
Låt oss alltid få regera
Utan kritik
Såsom Per-Albin fick göra, med sina 2 fruar
Låt oss få ha samma frihet
Från medias inblandning
Rädda oss från Josefsson, Uppdrag granskning
Expo och andra onyttigheter
I evighet
Amen




Fri vers av LassO
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-13 15:27



Bookmark and Share


    *Zenobia*
\"politik handlar om etik och moral\"....jajamänssan... ;)
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO