Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
if you\'re sleeping are you dreaming? if you\'re dreaming are you dreaming of me?


today is the day, when dreaming ends ..

Idag sprang det ut över grusgången.
Det skar i bröstet, det var som om någon satte dödsstämpel i pannan.
Alla underbara kramar, försöka förstå, sista gången.
Kramen som etsades fast, en stel men fortfarande kärleksfull.
Behovet av att säga grattis, ta hand om dig nu.
Suget i magen, smärtan i hela kroppen.

Gå vidare, le , se söt ut.
Aldrig mer, det gör ont. Som att säga ; det är över. IGEN.

Basen i bilen lugnade nästan nerverna, de hoppade och tårarna föll.
Jag måste få se honom igen, om det så är det sista jag gör.

Studentplakaten svingade i luften, smärtan är fortfarande där.
Tårarna i bilen, de var till honom.


If youre sleeping are you dreaming?
If youre dreaming are you dreaming of me?





I\'ll love you \'til the day I die ,




Övriga genrer av spegelbild
Läst 258 gånger
Publicerad 2008-06-13 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

spegelbild
spegelbild