Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lek med ord



Så mycket dödare
Än död
Röd, rödare, rödast
Död, dödare, dödast
Gammal, äldre, äldst
Tidlös, mer tidlös, mest tidlös
Evighet, evighetare evighetast…

Alla dessa märkliga och motsägelsfulla ord
Full, fullare, fullast eller full last ;=)
Motsägelse, mer motsägelse, mest motsägelse
Motsägelsefull, motsägelsefullare, motsägelsefullast..
Den som är full, har dock kanske en full last
I alla fall, en ful last…




Fri vers av LassO
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-17 01:03



Bookmark and Share


  LassO
Bättre last på ryggen, än i själen.
2008-06-17

  RogerIvan
Utan last går man i tomme...
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO