Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man talar om \"minnen av\", så mycket skönare att säga, \"minnen med\". Minnen med de som var vi, men som ännu är vi, fast, lite senare.. sköna minnen.


Minnet med en son...



Innan du fanns
Så fanns du väl
Nån annanstans
Kanske

Men det har gått ett tag
Minns dej ligga på mitt bröst
Och andas, nära min hud
Varm och go

Minns ditt leende
Minns dina kramar
Minns hur arg du vart
När jag satte upp en skylt om ”till salu”
Minns hur tomt de vart
När vi inte träffades dagligdags

Minns när du kom in i rummet
och skrek \"SÄNK LJUDET\"
När jag utnyttjade ensamheten i huset till
Att spela så möblerna vibrerade

Det har gått några år nu
Igår, så tog du examen
Tyvärr så kunde jag inte va med
Tomt de med…

Men jag är glad för att
Du kommit så långt
”Ett delmål på vägen”
Till framtiden…




Fri vers av LassO
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-13 17:30



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Varmaste fina kärleksrader till \"sonen\"...dock är vemodet påtagligt och det är kanske det som gör att jag gripes speciellt mycket av detta!!!
2008-06-14

  anits VIP
vackert och kärleksfullt
med en son
2008-06-13

    eva m h
Stolt pappa-dikt med känsla!
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO