Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna dina ögon och se in i mina

 

 

 

allt känns så konstigt och fel
vill inte stå ut en minut till utan dig
varje ben i kroppen värker och huden känns så kall
hjärtat det skriker efter din beröring
och allt jag vill
är att du ska öppna dina ögon
så att du kan se in i mina

ta min hand
knyt dina fingrar om mina
och låt oss älska
varje minut från den som är nu
vi kan gå vart vi vill
göra vad som helst
bara du öppnar dina ögon
och ser in i mina

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 620 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-13 20:34



Bookmark and Share


    White as a star
Wow... Återigen underbart vackert. Längtansfullt, älskande och ömt. Applåderar gör jag.
2008-06-14

  Latifa Baker
underbart vacker text! sorglig, enorm saknad lyser i dina ord... men ack så vackra ord sen...
2008-06-13

  jojanni
Fiiint! Hoppas du är lika älskad tillbaka! :)
2008-06-13

    Jojjan
Härligt med en romantisk dikt som är lite sorgsen utan att vara direkt deprimerande.
2008-06-13

  Louise. J
VARFÖR ÄR DET INGEN MERA ÄN MIG SOM ÄLSKAR DINA \"korta\" DIKTER? VA VA VA? ;)

Du skriver helt underbart Nicklas!
2008-06-13

  friheten
Fin skriven
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP