Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats slag

Molnens vackra
genom solen
skimrar
som snöstänkta skulpturer

Min kropp formas genom din
utan att du behöver veta

Kräver
längtar
i tankar och leenden
det ofattbara
oskrivbara
som bara finns
överallt och ingenstans men
på dig i mig

i hjärtats oregelbundna slag




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-13 21:32



Bookmark and Share


  Havsbris
tänk bara så positiv
som det går...
kärleken finns och är
oändlig...
när mindre du väntar,
kommer den
alltid funkade så...
vad eller vem är din,
ingen ska ta!! inte
dina känslor heller,
sorgen, längtan,
saknad eller smärtan;
glädjen, skratt och lyckan!

utmärkt skriven,
son en hymn med egen
melodi, sötsur doften!
5*****
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen