Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om starka verb

Han ville bli poet och dra sitt strå
till denna litterära stacken
men det första ord han smaka på
det var ett verb, så starkt så det gick ut i nacken




Fri vers av stenhur VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-14 12:38



Bookmark and Share


  stenhur VIP
Mycket utmärkt bra förslag. Men jag låter originalet stå kvar så att var och en kan se skillnaden och smicksmacka själv!
2015-04-14

  Nanna X
förslag till exemplifiering:
det första ord han smäk på
2015-04-12
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP