Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
finns det skillnader? I vår bedömning av händelser?


Det går en man



De går en man, naken på stan

Han svänger med kroppen

Snorren dinglar som en pendel i en moraklocka

Och damern skyr, de försöker se ut som om

De inte ser nåt

Men en del kikar i smyg

Några försöker få honom att skämmas

Men det är inte så många, leenden som syns

När han syns….

De viskas om ”psykisk sjukdom” och om blottare

De talas om ”kanske är det han som var i parken”

Ska vi ringa polisen…

Försvinn, skriker fler

Ditt äckel, snuskgubbe

Blottar jävel, vi ringer polisen


En äldre dam säger

Får jag känna på din kuk

Hon drar några drag, så den börjar få liv

Hon ger honom en lapp

Den verkar ok, kom hem till mej

Här är adressen, kom hem när du blir sugen…

De som sett tilltaget, fnyser föraktfullt

Några ler dock



Men kvinnan går vidare, liksom mannen

Och försvinner bort….

De står i grupper o beklagar sej

Såna som aldrig sagt ett ord till varann förut

Men nu talar de högt om hur jävligt

Och om nån fotade så de kan anmäla honom

För förargelseväckande beteende




Fri vers av LassO
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-14 12:44



Bookmark and Share


  RogerIvan
Isåfall kan man j fotografera en himla massa människor...
2008-06-14

  Fånga dagen
Vilken bra och annorlunda text man får sig att gott skratt
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO