Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fokus




En storm drog förbi
och klokheten var som bortblåst
Här finns bara tvivel
och jag har tappat fokus nu

Limma ihop mig om jag rasar
Jag tål att tas på
Världen är inte min nu
Jag äger ingenting




Fri vers av sleepwalking
Läst 459 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-14 13:46



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
se dig själv som ett pussel eller ett litet barn någon kan pyssla med och om, lägga ganska tidigt i kvällen
2009-03-18

  Lena Krantz VIP
Ja så kan det bli ibland
fint ändå om detta!
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

sleepwalking