Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuger aldrig...

En dikt ljuger aldrig
även om poeten
så försöker

det finns alltid en rest
av personlighet
emellan ord och
mening




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-14 13:52



Bookmark and Share


  Latifa Baker
ooooh!
2008-06-14

  Larz Gustafsson VIP
Den är och förblir ett avtryck av skribentens väsen.
2008-06-14

    Birgitta Wallgren
BRA! Helt rätt tycker jag.
2008-06-14

  ¤Anne¤
håller med de här nere..
alltid finns det kvar på något vis
2008-06-14

  Anders Nordlander VIP
ja i det också...
2008-06-14

    Helga Elin
i allt skämt finns lite allvar....eller...
2008-06-14

  Fånga dagen
Wow klockren text
Anna-Karin
2008-06-14

    sleepwalking
Så sant som det var sagt..
(eller skrivet)
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP