Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I går fanns jag inte

 

 

I går fanns jag inte
men jag lever idag, och jag finns
Jag är bara en dåre som tror på äkta evinnerlig kärlek
Något evigt och sant, sånt som måste finnas


©Susanne Strömstedt




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 322 gånger
Publicerad 2008-06-14 14:32



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Susanne!

Håller med, något evigt behöver människan. Hälsar vännen fredrik
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt