Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

karlavagn

 

 

en rodnad över ömmande puls

 

och glittret längs blånaden

separerade hans

lemmar

 

och stycket

parvist

 

ögnade rädsla ur

 

-

 

att vakad under morgonstrimma

draga samvete ur skuld

 

längs eoners

 

baklyktat hopp

 

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 342 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-14 14:56



Bookmark and Share


    Glittra G
Vackert!
2008-06-15

  Rublev
Din dikt är vacker, men gäckar mina försök att fånga henne!
Hon bjuder mig motstånd och jag låter mig svepas med...

Väcker en minnesbild: kall vintermorgon... solen har just gått upp... arbetshästen andedräkt blir till gyllene rökmoln...

Tack Vite Örn!
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#