Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strängen brast


Det är en förbannelse att fostras
För att inte slå eller göra illa andra
En vacker dag så räcker inte fostrandet
Som spärr…

När de till slut har dragit strängen för långt
När den small av, som ett gummiband vid belastning
När inte sinnet orkar ta mer
När blodet är för hett, så ögonen blixtrar
Och man likt hulken förlorar all kontroll
Över sans och vett… men då har man verkligen
Jobbat för det… skapat ett ”mordvapen” för
Sej själv…


Då levde han, mycket nära
Döden..
”Dåren vandrar lycklig i sin dårskap”
Men han räddades av
En mycket stor, lärare…




Fri vers av LassO
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-26 01:37



Bookmark and Share


    *Zenobia*
"Det är en förbannelse att fostras För att inte slå eller göra illa andra"....

förbannad sanning...
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO