Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte blivit lovade...

Vi har kanske inte tid
att sörja

sommarn går så fort

Vi har inte blivit lovade
nått mer än livet...

kort och gott




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-14 15:11



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Fin text av dig, med en djup innebörd!
2008-06-14

  Larz Gustafsson VIP
Vi har ett löfte om evigt liv, om vi vill tro.
2008-06-14

  Lyckohäxan Enediel
Anar ett djup i den här...filosofiska tankar om livet i stort.
Bra :)
2008-06-14

  ¤Anne¤
denna är så mycket mer än de orden du skriver...
förbenat snyggt!!
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP