Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarhet

 

~~

skuggflykt vinande sus
omhållen

trädväsen grenandars kappa
åsknära hudväder
hjärtslagen jag

kura

rotvänd äng
drömnakna barvisioner
kläder
landar
kolkantad kerub
förgylld

vinga

svartmörk bitterbarriärs
andhållen du

huka

mörkljuden kärleksupplevelse
sinnesglädjens kontrakt
kompakt


på tunga punchad grädde
på filt under dån

~~




Fri vers av Pot Pourri
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-14 15:12



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Kan se klotblixtarna
2008-06-15

    ej medlem längre
Härlig sensualitet i den här dikten med många suggestiva bilder. Det är som om man sugs in i en annan värld när man läser den, ett rike av ord eller en mild och lockande känsloström. Så dagens hittills största applåd till dig!
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri