Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en här som skriver en massa, ren dynga, kan vi inte strunta i att titta på skiten så får den bråka, för sej själv. För det är ju inte bara jag som betts \"dra åt helvete\" därifrån...


Dålig smak bland oss


När dålig smak
Har eskalerat i nåt
Ännu värre
Som ber alla fara åt helvete hit och dit


Skriver ut andras namn
I sin egna ”s k dikter”
Och är allmänt, idiot, uppriktigt sagt
Är de inte läge då att

Isolera detta virus som kommit in
På poeter
Det värsta är nog ändå när de tar in
Skiten på ”topp 5”

Man undrar vem som tar ut sånt
Och varför
Men min uppmaning är att
Isolera bort, den användaren




Fri vers av LassO
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-14 20:26



Bookmark and Share


  RogerIvan
Jag tror inte att man behöver vara så aktiv.
Om man bara låter det vara så ebbar det nog ut av sig själv.

För,
Naturen tvättar sig själv.
Jämför med fågelskitar på en stenhäll vid havet.
Skrapar man och tvättar så skiter fåglarna bara mer.
Väntar man lite så sköljer snart regnet bort skiten.

Påminner förresten om nån gammal saga där det var nåt :troll? eller nåt som var så argt och farligt för alla...
Men så visade det sig att det stackars arga trollet bara hade en sticka i foten som gjorde det argt. När stickan var borta så var det arga trollet lika glatt och snällt som alla andra troll. Så levde dom lyckliga i alla sina dagar...
2008-06-15

  Fånga dagen
Tack lasso den värmer tack att du är så förbannat uppriktig
Som vågar säga ifrån
kram
2008-06-14

    papillon
Jamen, jag vill titta på bilderna.......... :-)))
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO