Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

berusad när jag skrev detta, kom spontant, får vara som det är...




Full på dig, när Sverige förlorade mot Spanien i EM

 

 

satt ikväll
ett gäng igen
såg när Sverige mötte Spanien i EM

en spännande inledning
tungan fastnade i halsen
och när Torres gjorde mål
så trodde jag att jag skulle dö

var den svenska drömmen över?
hade vi nått fotbollens slut?
jag visste inte då
och jag vet inte ens nu

allt jag ville
var att gömma mig i din famn
det är där jag känner mig trygg
där finner jag styrkan igen

matchklockan tickade på
Zlatan fick bollen
Ramos kunde inte hålla emot
Zlatan, ja han gjorde mål

alla exploderade i mitt vardagsrum
lyckan var här
och allt jag ville
var att kyssa den mäktiga lyckan på dina läppar
men du var inte här

så jag satt där och firade igen
utan dig, jag saknade dig
och sedan blev kvällen en mardröm
när Villa gjorde mål i sista minuten

besvikelsen rann över
fan så arg jag blev
men Spanien spelade nog bäst
Sverige föll när Zlatan byttes ut

precis som jag föll för dig
i september, tjugohundrasju

och här sitter jag nu
med ännu en öl
full på skiten
men fullast är jag
på kärleken till dig

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 543 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-15 02:48



Bookmark and Share


    Dear Prudence
härlig text

men fyfan vilket frustrerande ögonblick när Torres sprängde in 2-1 i tilläggstid. jag skrek mig hes
2008-06-16

  la paz
så skön .. haha :) hoppas sverige vinner!!!
2008-06-16

    Jojjan
Oj vilken konstruktiv kritik nedan! Jag tyckte om dikten i alla fall.
2008-06-15

  Larz Gustafsson VIP
Jag gläder mig över att Sverige förlorade.
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP