Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minfält

Mitt livs själavandring är
Som att vandra ömsom gräs
Ömson vatten
Ömsom is, eller grus
Och dessa ständigt återkommande minfält

En del kan man förstå
Man kan smälta dom
Det som bara finns
Men minfälten är ditlagt
Av människor med onda avsikter

Antingen, så är de dumma
Så de inte fattar att andra kan drabbas
Det är illa
Men om de vet, det troligaste
Då är det än värre

Minor, även om de är själsliga kan dessutom
Brisera på dem själva
Det är i alla fall lite roligt
Jag tror änglarna ler, när de ser sådant
Och jag, med dem..




Fri vers av LassO
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-15 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO