Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Royal Albert Hall


Vet du vilka kort du kommer att få
bryr du dig om den makten du besitter
som du behöver för att få veta hur du ska leva ditt liv
det är antingen kylan
eller så närmar jag mig

Jag rymmer till London
efter att ha stulit ditt ansikte
sedan ska jag besöka Albert Hall
och låta hela världen höra
den sången av falska toner
som du lärde mitt hjärta att sjunga

för jag ville inte ha din kärlek
jag trodde jag redan hade den
tills du sa att du var beredd på att ge den till mig
det var då jag förstod
det som du aldrig kommer att förstå
att jag behövde ha den där mänskliga beröringen
av en hand på en axel
som sa
du är ok
men det var mer
än vad dina ögon kunde se




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-15 14:50



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
...för det var mer än
vad dina ögon kunde se.

Kanske ibland man måste
acceptera att vi är olika
med olika förmågor
och det går inte att
göra något åt.
Däremot ta egna
beslut om vad jag själv
tillåter mig att ingå i, dela.
Tack för fin text!
Den fick mig att se
med andra ögon!
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira