Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minerna


Varje dag, är ett minfält
Det är miner av alla slag
Sura, glada, nöjda, vackra
Fula, spydiga, liknöjda, ledsna

Men de värsta är ändå
De som gett-upp-minen
De är varken, nöjda, glada eller ledsna
De har bara gett upp…

De känner sej säkert som om
De måste finna sej i allt
Som livet ”gett” dem
Eller de själva orsakat

Direkt eller in direkt
Den tappade sugen. Tappad sug
Är inte nåt som är lätt att hitta igen
Så tappa den inte…

Låt oss slippa se den minen
På dej, i minfältens skara
Alla andra är bättre
Men vissa är, outstanding…




Fri vers av LassO
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-18 00:51



Bookmark and Share


  RogerIvan
Ta en sväng på Ikea så får du se;)
2008-06-18

    *Zenobia*
*ler* åt dessa rader....
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO