Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lejonet vrålar/fångar stjärnor


första tanken som slår mig
är att krossa känslan
låta vrålet på så sätt ta över
för att bara vara
det äkta jaget eller duet.
se det som den sanna känslan
musik
som tusen skrikande stjärnor
novor
om du så vill
Att bara vara den man vill vara

missanpassad

visst,
men kanske helare
kanske lyckligare
kanske människa
för första gången




Fri vers av Pontus W.U
Läst 903 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-06-15 15:03



Bookmark and Share


  jojanni
*känslan*
2008-06-15

  jojanni
Fantastiskt bra, har jag hört det förut? ;)
Se det som den sanna känsla och de sanna orden...
Väl skriket!
2008-06-15

  Latifa Baker
Det sanna jaget, eller duet, är det som måste komma ut. Genom vrålet eller genom sången, om man så vill!
2008-06-15

  Ilona _L
Hmmm det är väl de det handlar om kan jag tro, att döva känslan.
Ditt unika jag är instängt och vill ut!
Mycket bra!
2008-06-15

  mayhem and order
Ibland, inte så ofta men det händer, dyker det upp texter som man liksom egentligen inte vill kommentera utan bara låta dem smälta på vattnad tunga. Det här är en sådan men en applåd känns traligt till en så bra text så jag jiddrar in en kommentar ändå. Många tack-bra som tusan.
2008-06-15

  Maria Zena Viklund
ja kanske är det endast vrålet som kan krossa känslan, bra skrivet!
2008-06-15

  aPorcupine
\"första tanken som slår mig
är att krossa känslan\"
- Jag gillar verkligen den formuleringen.
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Pontus W.U
Pontus W.U