Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckohjulet


Jag drömde om hjulet
Det ni vet som loket hade
Som kunde fortsätta, hur länge som helst
Drömde att det stannade så jag fick fortsätta
Varje gång

Drömmen om att inte stanna på fel ruta
Upprepades
Varje gång
Minns inte ens hur de slutade
Bara att de slutade
Med en massa pengar

Har ibland funderat över om
Jag skulle, få den chansen
Den stora vinsten
Att ta med alla nära och kära
På en lång vintersemester

Kanske chartrade man ett plan
Själv, så alla fick åka
Till Australien
Nya Zeeland
Festa, åka runt som man ville

Se de man ville
Så allt som alla vill se
Se världen
De vore nåt, att bjuda sina kära på

Slutligen en riktig fest
I 3 dar, för att fira, att man finns
Och tänker finnas ett tag till
Om man får… av omständigheterna…




Fri vers av LassO
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-24 01:11



Bookmark and Share


    *Zenobia*
vilket lyckohjul! det skulle man ha! :)
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO