Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAN GICK ALDRIG TILL affären

DEL 1

ÄVEN OM
han gick aldrig till affären
men låg där på sängen och vägde
70 kilo
och då och då sköt skuggorna förbi

Alla var döda på tvn Det växlade mellan svartvitt och färg

Och det var VARMT och hett
med små poliser runt öronen
kroppen så väldigt ensam i huden, tänk
han bajsade nästan på sig i pildammsparken

DEL 2 Sen

Ingen kvinna låg på honom han låg på
sin dubbelmadrass svart metallsäng
Även Om
det jobbade en blond
tjej på ICA
han kunde drömma om som Fredrika
låste han in sig i huvudet och svettades

Vattnet i det nya badkaret
sent hämtat och ljummet
väldigt väldigt blött under skummet
Han visste inte vem han var
han vågade inte längre spela på sitt piano
23




Fri vers av tripto nin
Läst 1465 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2008-06-15 16:56



Bookmark and Share


  Miss Mod
Läses med stor behållning, riktigt härlig form.
2010-05-15

  Amandaaa
Fan jag gillar det! Jag gillar det starkt. Det var en mycket bra text.
2009-12-03

    monsterballe
Toppen!
2009-11-23

  Alva Blästa
Så jävla bra...
Tack.
2009-03-12

  peter markurth
detta är kanon...
2009-02-16

  Domino
UNDERBART!!!
Alla femmor.....=)
2008-11-14

    smuts
Du ska få bara femmor av mig. För det är fenomenalt.
Vilken ensam text. Det är riktigt bra. Hur du leker med orden.
2008-06-21

  ettinterntskämt
lär mig hur man leker med orden som du gör.
helt fantastisk dikt.
bokmärks.
2008-06-17

  inutimonster
den här gillar vi, du drar in mig i den där grå vardagen som på något sätt drar iväg i hörnen. gillade detaljen med \"små poliser runt öronen\".
2008-06-16

  orsak
sjukt bra text.
ordlekar och känslor som sliter tag och skjuts ut. damn.

\"Ingen kvinna låg på honom han låg på
sin dubbelmadrass svart metallsäng\"

= perfektion!

\"Han visste inte vem han var
han vågade inte längre spela på sitt piano. \"

= hagelskott i hjärtat.
2008-06-16

    Askes
Jäkligt bra och suggestiv.
Kanon!!
2008-06-15

    medlidande
oj.. jag är mållös
underbart
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

tripto nin
tripto nin