Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU är det dags för äkta HJÄRTSLAG

NU
är det tid att hända i
jordens kärna ska det vända och
flamma renande tillbaka

En tillvaro att tro på en
samvaro att vara ro med en
ny tid ett annorlunda liv ett
framstegskliv ett naturskrik ett
saligt trofast skratt

Fyllt av jordens behag kompisars
famntag tron på den goda människans HJÄRTSLAG




Fri vers av GaiaKaja
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-15 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja