Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

insupandet och inspirationen

jag tvekar
sedan kikar jag mot ditt hörn
vågar inte göra anspråk
men så fort du lämnat rummet
så fort du lämnat staden och kanske snart landet
finns inga andra alternativ än följande scenario

jag tar mig mod
slickar på pappret
bildar imma på skärmen
smakar på bläck
tuggar på pixlar

jag förgås i självuppfyllelse
jag hittar hem och går vilse
tusen gånger om










Fri vers av Blulva
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-15 23:13



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Vackert och intensivt...
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Blulva
Blulva