Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ber om ett slut

fumlar

fattar fel beslut

tvekar

fattar försent rätt beslut

törstar

dricker tills jag spricker

sitter nöjd

med korslagda ben




Fri vers av Blulva
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-15 22:42



Bookmark and Share


  Junibarn
Spring efter! det är inte försent.
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Blulva
Blulva