Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen hade...

Tänk vad lätt det hade varit att tappa fotfästet
den där gången då inget annat förväntades av mig
Tänk vad lätt det hade varit att ta ned skylten och säga GodNatt
och sen börja att hata allt och alla...

ingen hade höjt på ögonbrynen
ingen hade tyckt det vara konstigt

Ingen hade....

men det är inte slut ännu
än pågår livet
än har du ditt val

att välja vägar




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-05 14:13



Bookmark and Share


  jardan
Kloka hoppfulla rader, dom tar jag med mej.
2008-07-05

  thyra
Att välja själv är ett privilegium vi har och att inte skylla på andra utan försöka se omständigheterna kring och verkan av händelser. Att förlåta och fråga sig vad kan jag själv göra i denna situationen för att inte förvärra eller förstöra livet för sig själv och andra. Låt positivismen flöda säger din text till mig :)
2008-07-05

  Larz Gustafsson VIP
Inte alltid.
Ibland vill andra välja åt en.
AF t ex.
2008-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP