Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal ,pålitlig vitsighet som här kommer i lite nyare varianter.....


Varför är....? (1)

Varför är jag frisk när Var varar var var dag ?

Varför är e-RIK när t-ARM ?

Varför är jo-HAN när HON-om ?

Varför är NÄS-lund när MUND-e-bo ?

Varför är JÄRN-väg när STÅL-man ?

Varför är GULD-gruva när SILVER-fat ?

forts följer....




Fri vers av Mats Henricson
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-15 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska