Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riktningar... Svandammsparken, juni

Fötterna andas mot asfalten
Rörelsens snabba tankar
rensar cellerna från döda minnen

Ryggen skjuter hjärtslag ner i gräset
Magen samlar sol och smälter
långsamt alla intrycken

Ansiktet torkar sig om nosen
stryker svetten utom synhåll
lägger luggen till rätta
och vecklar ut sammanhangen
till allmänt beskådande

Bröstet bryter badbollens bana
drar in luften på uppstuds
lyfter kroppen ur marken
och funderar snabbt vidare




Fri vers av Steffepeffe
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-15 23:52



Bookmark and Share


  Blulva
jag blir glad och hopppas på sommaren
hoppas det var meningen ;)
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Steffepeffe
Steffepeffe