Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik ger ro för stunden.


Tillfällig vän

en frusen ton får liv

tusen ord får bild

 

fast i harmonier

frågar efter mer

 

en växande verklighet

sanningar

fler och fler

 

far fram och tillbaka

sötman läggs åt sidan

 

tonens tanke

bugar

tystnar


tackar för sig




Fri vers av Vilseman
Läst 466 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-15 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilseman
Vilseman

Mina favoriter
Sagan om kärlek