Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten över


Jag tog mej vatten över huvet idag

Det händer rätt ofta

Jag dushade…




Fri vers av LassO
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-24 20:48



Bookmark and Share


  anits VIP
Det gjorde jag också....
2008-06-25

    *Zenobia*
så så...det kan hända alla... :)
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO