Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland blir jag så rädd

 

I tystnadens mjuka famn
vilar jag på mina skadade vingar
det är då jag läker bäst ...

gråter det spruckna hjärtats tårar
skrattar min själs läkande glädje

småkornen faller på plats
så sakta igen
stora stenar ska rensas bort
jag ska plöja en väg
genom de risiga snåren

med blicken mot horisonten
ska jag möta livet igen ...

Jag bygger inte sandslott
nej jag gjuter en fast plattform,
jag är min egen hantverkare ..
Men det tar tid,
jag har mycket att laga, ändra och bearbeta,
många år av mitt liv har spruckit 
det finns det som aldrig mer går att laga..
och ibland blir jag så rädd
så skräckfylld rädd,
att allt ska rasa
igen ....




Fri vers av * Ammi *
Läst 658 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-06-16 00:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag fastnade för

"jag ska plöja en väg
genom de risiga snåren

med blicken mot horisonten
ska jag möta livet igen ..."

Här kan jag
känna
kraft
l i v s k r a f t
förunderlig!
2009-04-26

  Hans Christian
Står upp o applåderar
2009-02-11

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE!!!
2008-06-17

  Maria Zena Viklund
så vackert skrivet!
2008-06-16

  Kalle.O
Snyggt, så snyggt!!
2008-06-16

  ¤Anne¤
ja detta är Ammi i storform!!
Grattis till placeringen
2008-06-16

  Havsbris
ahhahahha
vem annars av värd
för sådan placering?
Du... så klart!

Läs- och tänkvärd är det!!!
2008-06-16

  Havsbris
jag ska skriva här orden från en vän,
vet inte om jag kan men det ska jag
ändå, därför de är de vackraste ord
man kan få av någon, av en vän,
så jag vill dela de med dig, som passar
perfekt i din poem och känslan:

\"\"ett mål så långt bort men så nära.
dit far alltid en tanke vid sena och
ömma timmar.
var rädd om din själ ty du eviga älskare
men lev, lev för allt du har och är

om du rasar och blir blott en spillra,
ska jag plocka upp alla bitarna, lägga
dem i min famn, ta med dig hem och laga
dig.

och när du är redo att flyga igen väntar
jag med min famn.
för du kommer rasa igen men jag kommer
alltid göra dig hel, min vän\"\"\"

bokmärker!!
2008-06-16

  Mona*
Det sköra livet. Ibland kan någons hand hjälpa över bäcken. Och du, ta bron över älven!
2008-06-16

    Översten
Jättebra skrivet!

Fick mig att relatera mycket till mig själv. Liknelsen med att försöka så smått bygga nåt men vara rädd att allt det skulle rasa är mycket bra.
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

* Ammi *
* Ammi *