Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Retro




Duell eller Duett?

 

Jag tillhör ögonblicket

Jag är inte densamma

 

Du kysser mig

Jag brinner upp

Du rör mig

Jag dunstar bort

 

Jag förslavar själen

Jag är ingens vän

 

Du köper mig

Jag splittras i delar

Du säljer mig

Jag faller isär

 

Jag fruktar verkligheten

Jag är det skrivna ordet

 

Du misshandlar mig

Jag låter slagen träffa

Du behagar mig

Jag flyr undan

 

Jag influerar dåtiden

Jag är framtidens nostalgiker

 

Du dyrkar mig

Jag onåbar för bedjan

Du dödar mig

Jag närvarar personligen

 

 

Jag är fortfarnade här

Jag behöver inget ljus

 

Jag går igenom förvirringen,

med ett leende på läpparna

 

 




Fri vers av theperna
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-16 10:12



Bookmark and Share


  lyckeli
Snygg läsning, stilren, slarviga stavfel-ta bort så närmar du dig perfektion.
2008-08-21

    ej medlem längre
Otroligt vacker
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna