Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Immunitet


Det har framkommit att i Chicago

Så har polisen haft egna lagar

Där de gjort som de velat

Man har bl a fått betala över 100 miljoner

I skadestånd

Avskedat 21, av 25, höga chefer


Nu inrättade man en myndighet

Som ska ta emot anmälningar

Mot polisen

Säg mej, när kommer nåt sånt till Sverige

Eller, tror vi även på den punkten

Att vi svenskar är immuna

mooohhahahahahahaha




Fri vers av LassO
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-24 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO