Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ån



Ån flytar sakta

Skitig och grå, grön, gul

Som ett hest vatten, av för mycket av allt

Vattnets svar på en rök och whiskey röst…

Ett sånt man aldrig skulle sätta sin fot i

Om man har de minsta kvar av självbevarelsedrift



Men så

Rinner den in i TV:n

Varje kväll nästan kan ni se den

Rinna genom solvalla

Med små halvrunda broar som leder över

På innerplanen…


Samma vatten

Men ett helt annat utseende…




Fri vers av LassO
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-16 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO