Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smultronglöd



Alla de där dagarna
som trätts
som smultron
på ett strå
leder oss tillbaka
i våra egna spår.

Det finns en eld i mig
som aldrig falnar
som smultron
för smultron
glöder mig
mot dig
dit åren inte når.





Fri vers av Thirre
Läst 471 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-17 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thirre
Thirre