Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen, tur och retur

Du tog mej till himmelen

Och åter

Men jag vet ej om jag förlåter

För du höll i min hand

Vid lycksalighetens rand



Sen du försvann om intet, uppslukad

Borta, som uppe i rök

Många var de, mina försök

Att söka hitta, de som fanns, som gömt bakom en krök

Jag frågade mej, var jag förbrukad


Vem lämnar nån annan, vid lyckolandets gräns

Vem vill ej vara med in i det landet

Som om hela, den existens

Ej funnits, kärlek, lust, och lycka som vi fann det

Vem vill ej ha, om man kan det…




Fri vers av LassO
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-17 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO