Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spelupplägg


Längtan

Är mitt vapen

Ju längre tid

Desto mer längtan

Saknad, är mitt vapen

Saknad av stunder med värme och känsla


Lust, är min offensiv, då vi träffas

Passion är mitt anfall, då vi är på tu man hand

Gör jag mål

Trygghet och tröst, är mitt försvar

Som måste finnas för att kunna

Hålla motståndarna borta och hålla

Egna målet rent


Spelar man mot man, eller kanske mer

Man mot kvinna

Sen improviserar jag, även på fasta

Situationer, för att hålla uppe spänningen

Och nyfikenheten

Snabba kast, höga frisparkar


Hörnor med finness, från sidan

Använder huvet på bollarna

Flaggan i topp

Om du vinkar av mej, får du skylla dej själv

För jag är sällan offside


Ger du mej varningar, så ska de va välgrundade

Utvisning endast vid riktiga överträdelser

Annars är risken att jag byter hemmaplan

Eller i värsta fall, spelar på bortplan ett tag

Och du, vi byter inte tröjor

Vi sliter av dom…

När vi ska ta oss ett nummer, eller fler


Du behöver inte gilla sport för att älska mej

Men det underlättar…




Fri vers av LassO
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-17 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO